Help the Ukrainian People and donate through save123life.com

Blended Learning zegt niets

Blended Learning is een veelgehoorde term. Wat betekent het precies? En waarom en hoe zet AFG dit in? Lees verder in onze blog om te ontdekken of Blended Learning echt zo nietszeggend is…

Blended learning zegt niets. Waarom heeft AFG dit toch toegepast?

Blended learning aanbieden maakt je organisatie niet uniek. Het is geen unique selling point meer in de tijd waarin online langer en sneller doorgaat dan offline. Daar waar we ons leven offline wel eens op pauze willen zetten, gaat online altijd door. Dus blended learning aanbieden als opleidingsinstituut is nogal logisch.

Toch hoor je overal over blended learning. Maar eigenlijk zegt dat niets. Blended learning is niet meer of minder dan het aanbieden van online en offline leren in een opleidingsprogramma. Het zegt helemaal niets over het doel, de inhoud, of de opbouw van het programma.

Toch blended learning bij AFG?

De essentie van blended learning is waardevol. Volgens ons horen online en offline leren bij elkaar. En dat bieden we ook standaard aan. We zijn een opleidingsinstituut dat onderwijs wil vernieuwen. We willen meer doen dan alleen het leveren van goede opleiders. Door bijvoorbeeld de praktijkbijeenkomsten te verankeren met e-learning.
Dat doen we het liefst door een co-creatie aan te gaan met onze klanten. We ondersteunen, faciliteren, denken mee en kúnnen regie nemen. We maken daarbij heldere afspraken. Stemmen af wat er nodig is. En ontwerpen een volledig product voordat we daadwerkelijk beginnen. Blijkt dat een succes? Dan schalen we snel op!

Hoe integreert AFG blended learning in opleidingen?

AFG ziet e-learning als een onderdeel van een totale opleiding. Dat betekent dat we eerst bekijken wat het doel van de volledige opleiding is. Wat wil je bereiken met de opleiding? Hoe kunnen we e-learning daarin verweven? Wat is het doel van de e-learning? En niet onbelangrijk: wie zijn je cursisten?
Als we dat scherp hebben, kunnen we bekijken welke onderwijskundige principes passen in het raamwerk. We maken bewuste keuzes om de opleiding zo effectief en efficient mogelijk in te richten. We zijn selectief en tegelijkertijd zorgen we voor een samenhangend programma.
We zoeken altijd naar innovatieve opleidingsvormen voor onze opdrachtgevers. Samen voor een sterke krijgsmacht!

Wil je meer weten over onze opleidingen en blended learning? Bel dan direct naar 085 13 05 413 of stuur een e-mail naar info@advancedforcesgroup.com.