Help the Ukrainian People and donate through save123life.com

 ONDERWIJSONTWIKKELING

In samenwerking met uw specialisten helpt AFG op het gebied van onderwijsontwikkeling. Denk aan: het verbeteren van kwalificatieprofielen, schrijven van O&It voorstellen, vernieuwen van opleidingsplannen en up-to-date houden van les- en draaiboeken.

  EXTRA CAPACITEIT

De omgeving waarin we werken veranderd tegenwoordig razendsnel. Om relevant en effectief te blijven is het belangrijk om continue te verbeteren. Nieuwe kennis en vaardigheden opdoen is dus van essentieel belang voor de mensen in uw organisatie.

Flexibele inzet ervaringsdeskundigen en onderwijsontwikkelaars

Door de hoge operationele druk in uw organisatie is het een uitdaging om uw personeel goed getraind of opgeleid te krijgen. Verantwoord opleiden en realistisch trainen is een vak, hoge kwaliteit is essentieel. Een goed opleidingsplan met concrete leerdoelstellingen is hierbij van belang, dit is het fundament.

Onze specialisten hebben ruime ervaring binnen Defensie en andere overheidsinstellingen om u tijdelijk te kunnen ondersteunen op het gebied van onderwijsontwikkeling.

  ONLINE TRAINING MAKEN

U bent al in bezit van een goed opleidingsplan en up-to-date les- en draaiboeken, maar alles wordt nog klassikaal aangeboden. U wilt gebruik maken van e-learning waarin uw mensen in de organisatie 24/7 toegang hebben en op een moderne manier kunnen leren. Het moet wel goed passen binnen de visie van uw organisatie op het gebied van opleiden en trainen. Daarover gaan we graag met u in gesprek.

Ons team van ervaren projectleiders, Learning & Development Consultants, Grafisch designers en videomakers staan voor u klaar. Samen kunnen we zonder afleiding van de dagelijkse operationele taken uw huidige curriculum transformeren in een moderne, aansprekende online training.

Samen in de frontlinie van onderwijsontwikkeling

 HOGE KWALITEITSEISEN

Uw organisatie heeft bepaalde kwaliteitseisen en voorwaarden. Wij (her)kennen deze en sluiten met onze werkwijze hier zo goed mogelijk op aan. Ons team heeft ruime ervaring binnen Defensie en Politie waardoor we voor een efficiënt en effectief werkproces kunnen zorgen met de beste opleidingsplannen. Zo realiseren we hoge kwaliteit in het opleidingsaanbod.

 WIJ WERKEN SAMEN MET

  • De Defensie Duikschool (DDS)
  • Marinier Opleidingscentrum (MOC)
  • Defensie Gezondheidszorg Opleidings- en Trainingscentrum (DGOTC)
  • 13 Lichte Brigade 
  • 43 Gemechaniseerde Brigade
  • 11 Luchtmobiele Brigade
  • Korps Mariniers
  • Bewakingseensheden Politie
  • Ondersteuningsgroepen Politie