Help the Ukrainian People and donate through save123life.com

 OVER AFG & onze MISSIE

AFG heeft een duidelijke missie: Samen met onze partners bouwen aan een veilige samenleving. Samen in de frontlinie voor goed opgeleid en getraind personeel. Hoe doen we dat? Door uw organisatie te ondersteunen met onderwijsontwikkeling, realistisch opleiden en uitdagende trainingen.

  Ondersteunen defensie

We leven in een uitdagende tijd. Bedreigingen overstijgen nationale grenzen en wetgeving. Cyber aanvallen, elektronische oorlogsvoering, malafide organisaties die de publieke opinie beïnvloeden, internationale criminelen en terrorisme zijn slechts enkele voorbeelden.

Deze ontwikkelingen zijn moeilijker te voorspellen of te voorkomen dan voorheen en vragen om een andere aanpak en vaardigheden. Daarnaast hebben onze partners te maken met een hogere operationele druk dan voorheen. Die combinatie zorgt voor een grote opleidings- en trainingsvraag binnen het opleidingslandschap van uw organisatie.

  Missie: weerbare samenleving 

Wij, Advanced Forces Group, geloven in en strijden voor een veilige samenleving. Onze missie is het vergroten van de operationele inzetbaarheid van Defensie. Klaar om huidige en toekomstige dreigingen het hoofd te bieden. Dit begint bij effectief en efficiënt opleiden.

Samen met Defensie willen wij de opleidingscapaciteit versterken, operationele inzetbaarheid verhogen en militaire functieopleidingen vernieuwen.

  Wat doet AFG?

AFG levert gespecialiseerde trainings- en opleidingsprogramma’s op diverse thema’s binnen het veiligheidheidsdomein. Onze kennis en vaardigheden zijn van de hoogste kwaliteit en up-to-date.

AFG experts hebben wereldwijd hun sporen verdiend in extreme situaties, opererend onder grote druk. Met ons internationale team van ervaren instructeurs en consultants bestaande uit zowel militaire als civiele experts, bieden wij maximale executiekracht, snelheid en flexibiliteit waardoor de operationele inzetbaarheid van uw organisatie groter wordt.

Naast standaard trainingsprogramma’s leveren we ook maatwerk trainingen die volledig aansluiten op uw trainings- en opleidingswensen.

We borgen nieuwe vaardigheden en expertise in uw organisatie en realiseren daarmee een dubbel positief effect: ontwikkeling van de cursisten en de organisatie zelf. We werken aan duurzame onderwijsvernieuwing. Zo is uw organisatie beter voorbereid op huidige en toekomstige dreigingen.

Op naar een veilige samenleving, een gedeelde verantwoordelijkheid.

 

  Waarom AFG?

Waarom kiezen opleiders en operationele eenheden voor AFG?

  • AFG heeft toegang tot diepgaande kennis op het gebied opleiden en trainen van militairen en politieagenten. De krachtige combinatie van militaire en civiele experts zorgt voor de beste leerervaring voor uw personeel.
  • Opleidingen decentraal en in missie gebieden, hiermee hebben we een grote flexibiliteit en kunnen we snel handelen.
  • Internationaal team waarbij Nederlandse experts en buitenlandse experts met een vergelijkbare positie (counterpart) cursisten optimaal voorbereiden op de wereldwijde praktijken.
  • Gevestigd in Nederland, Nederlandse belangen behartigen, kennis van lokale wet- en regelgeving, veiligheid: gevoelige informatie is bij ons goed beschermd.
  • CRKBO kwaliteitskeurmerk.

We kijken uit naar een duurzame samenwerking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.