Help the Ukrainian People and donate through save123life.com

 Vacature AFG Instructeur bij KMS 

Unieke mogelijkheid om als AFG-instructeur cursisten op te leiden bij de Koninklijke Militaire School in Ermelo. Start maart 2020, lopend tot eind december 2020.

December 2019

 

Ga jij in 2020 toekomstige leiders opleiden bij de KMS als AFG-instructeur?

Jouw opleiding tot Groepscommandant is inmiddels lang geleden en je hebt de nodige ervaring opgedaan. Wil jij deze kennis en ervaring delen met de volgende generatie toekomstige leiders van de Koninklijke Landmacht vanuit een rol als instructeur? 

Wij hebben een unieke mogelijkheid om als AFG-instructeur cursisten op te leiden bij de Koninklijke Militaire School in Ermelo, onze Opdrachtgever binnen het Ministerie van Defensie.

Vacature in het kort

Functie: Advanced Forces Group Instructeur voor Opleiding Plaatsvervangend Groepscommandant
Timing: 38 uur per week, maart – december 2020
Locatie: KMS Ermelo

Functie & Opdrachtomschrijving

In de rol als AFG-instructeur verzorg je bij het KMS (de Opdrachtgever) de opleiding Plaatsvervangend Groepscommandant. De opleidingen worden gegeven conform het lesprogramma, het lesmateriaal en de instructeurshandleiding van de Opdrachtgever. Een cursus bevat 6 instructeurs binnen een instructiepeloton, o.l.v. een commandant instructiepeloton KMS. Een opleiding duurt 5 weken à 38 uur. Er zijn ook voorbereidings- en afwikkel werkzaamheden per opleiding. Jij wordt een van de 6 instructeurs.

Startdatum

Verwachte startdatum uiterlijk 1 maart 2020. Je wordt vanaf 1 maart tot met 31 december 2020 ingezet om de toekomstige leiders van de Koninklijke Landmacht te voorzien van de Opleiding Plaatsvervangend Groepscommandant (OPG).

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een hecht team met gelijke achtergrond en passie voor het overbrengen van kennis en ervaring aan de militaire doelgroep. Wil je als instructeur aan de slag, dan kan dat zowel vast als tijdelijk. We bieden uitstekende mogelijkheden in de arbeidsvoorwaarden. Een marktconform+ salaris (€3800 – €4200), vakantiedagen en pensioenopbouw. Liever niet in vaste dienst, maar wel op freelance basis? Dat kunnen we persoonlijk bespreken.

Kennis en ervaring

  • Je bent werkzaam geweest als onderofficier binnen de Koninklijke Landmacht
  • Je hebt minimaal één functie vervuld als groepscommandant of gelijkwaardig
  • Je hebt aantoonbaar ervaring binnen het domein van instructie, training en begeleiding van cursisten
  • Je beschikt aantoonbaar over minimaal het EIB-certificaat of gelijkwaardig
  • Je bent niet langer dan 10 jaar buiten Defensie werkzaam
  • Je bent zowel mondeling als schriftelijk vaardig in de Nederlandse taal
  • Je bent reeds in het bezit van een geldig VOG, dan wel dient deze beschikbaar te zijn op het moment van het starten van de opdracht. Indien niet beschikbaar kan deze door AFG worden aangevraagd.

Meer informatie? Neem uiterlijk 3 januari contact op met Niels Hardam via 08 51 30 54 13 of talent@advancedforcesgroup.com. 

Direct solliciteren

Dien je sollicitatie in via LinkedIn, of stuur deze naar talent@advancedforcesgroup.com. 

“Werken met jonge militairen is zo bijzonder. De een-op-een momenten zijn waardevol en je hebt echt het gevoel dat je wederom een bijdrage levert aan Defensie.”

Volg AFG via Facebook, LinkedIn en Instagram om op de hoogte te blijven van ons nieuws.