Help the Ukrainian People and donate through save123life.com

 Retentie training Combat medic

Een retentietraining van 2 weken voor Combat Medic. In deze training worden de aangeleerde kennis en vaardigheden opgefrist en aangevuld met updates op basis van de laatste ontwikkelingen

Z

98% slagingspercentage

Z

Voldoet aan de kwaliteitseisen van uw Interne Opleiding

Z

NRTO keurmerk

  MEER OVER DE training

Als Combat Medic is het erg belangrijk om kennis en vaardigheden te onderhouden en te vernieuwen met aanvullende, nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied. AFG biedt hiervoor een currency training van 2 weken aan hun partners.

In twee weken worden cursisten, middels trainingen met realistische scenario’s, bijgeschoold op de nieuwste ontwikkelingen en oefenen binnen het tactisch medisch werkveld.

Na het afronden van deze training hebben cursisten hun BC-code voor een heel jaar verlengd, en hiermee vergroot de operationele inzetbaarheid van de eenheid.

  VOOR WIE

Cursisten

Deze training is geschikt voor militairen die in het bezit zijn van de BC-code Combat Medic.

Zowel Opleidingsinstituten als Operationele Eenheden

AFG stemt met zowel Opleidingsinstituten als Operationele Eenheden af over de exacte inhoud van de training. Beide kunnen de opleiding afnemen. Deze opleiding is geschikt voor Operationele Eenheden van de Nederlandse Defensie, Politie en haar NATO-partners.

 SPECIFICATIES: DE training IN HET KORT

  • Wat: Retentie training Combat Medic.
  • Ook bekend als: Currency training Combat Medic.
  • Waar: Externe training, uitgevoerd door AFG, op locatie of op ons eigen trainingscentrum. Deze opleiding komt overeen met de internationaal erkende doctrines van de Tactical Combat Casualty Care (TCCC). 
  • Duur: 2 weken.

 

 OPLEIDINGSPROGRAMMA

De training bevat onder andere de volgende onderwerpen:

  • Opfrissen Combat Medic procedures en protocollen.
  • Theoretische kennis Combat Medic doorlopen en bespreken laatste ontwikkelingen.
  • Praktische vaardigheden Combat Medic trainen.
  • Beoefenen van verschillende uitdagende scenario’s.

  RECENSIES

“Veel ervaring van de instructeurs, veel hulpmiddelen zoals foto’s om dingen duidelijk te maken. En de openheid van instructeurs naar de leerlingen. En niet te vergeten alle hulp die de instructeurs bieden zoals de begeleiding in de avonduren.”

Cursist Medische opleiding
Cursist

“De hoeveelheid ervaring vanuit de praktijk gerelateerd houdt het maximaal interessant. De voorbeelden met foto’s zijn erg leerzaam.”

Cursist Medische opleiding
Cursist

  PORTFOLIO

Benieuwd hoe AFG voor 13 Lichte Brigade soldaten opleidde om als first responder op tactisch medisch gebied effectief te handelen in risicovolle omstandigheden? Download dan ons portfolio.

  ONZE ANDERE DIENSTEN